top of page

Contactformulier

Het maken van een afspraak en of heb je vragen kan via het contactformulier, telefoon, mail, facebook of Instagram. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

De tijd die er voor een afspraak staat is 2 uur op deze manier kan er op een ontspannen, niet gehaaste manier gezocht worden naar jouw droomjurk.

Neem voor het passen gerust familie en vriendinnen mee de koffie en thee staat voor jullie klaar.

 

Na het eerste pas moment bekijken we of de jurk aangepast dient te worden. Daarvoor is het advies om kort na het passen een afspraak te maken met de coupeuse.

Ik werk samen met Maria van Hooft, zij is gespecialiseerd in het op maat maken van bruidsjurken. Het advies is om tussen de 4 en 6 weken voor je bruiloft de bruidsjurk te laten vermaken.

De kosten daar voor zijn gemiddeld € 175,= soms iets meer soms iets minder en betaal je rechtstreeks aan de coupeuse.

De wat grotere aanpassingen kosten meer.

Name*

Email Address*

Message*

Contact Informatie

Dreamwear designs

Telefoon: 06-21212170

Email: info@dreamweardesignsbruidsmode.com

KvKnr: 61776645

Btwnr: NL001916249B44

Bankrnr: NL19RABO 0327486554

Aakstraat 41

5301 TN Zaltbommel

 

Openingstijden:

Enkel op afspraak

Bezoekadres:

De Geerden 24Y

5334 LE Velddriel

Trefwoorden Dreamwear designs Bruidsmode: Bruidsmode, bruidszaak, bruidsjurk, bruidswinkel, trouwjurken, droomjurk, bruidsmode Den Bosch, bruidswinkel Den Bosch, bruidsmode Noord Brabant, bruidsmode Gelderland, accessoires, bruidsschoenen, bruid, trouwen, trouwdag, bruidsjapon, sierarden, weddingdress, bruidsmode Velddriel, Bruidsjurken Velddriel, inspiratie bruiloft, trouwkleding, Cosmobella Milano, Eternity bride, Lady bird, La Sposa, Wedding collection, Modeca, Creations of Leijten, 2 Impress U, Luxuar Limited, Mark Lesley, Magic Nights, Mary Louise

bottom of page