top of page

Graag vertel ik jou mijn verhaal.

Tijdens de voorbereidingen van mijn eigen huwelijk was ook ik op zoek naar mijn droomjurk. Tijdens het passen werd ik samen met mijn gezelschap vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Verschillende jurken heb ik aangehad en toen mijn DROOMJURK. Het gevoel wat ik toen kreeg was echt van wauw!

Dat gevoel wat ik op dat moment ervoer wilde ik andere vrouwen ook laten voelen.

Om dit te kunnen verwezenlijken wilde ik gaan werken in een bruidsmodezaak. Verschillende bruidsmodezaken heb ik aangeschreven maar nergens was plaats voor een nieuwe medewerkster. Op dat moment loopt het leven zoals het loopt en maak je andere keuzes. Nu verschillende jaren later (het is altijd in mijn

hoofd blijven hangen) kreeg ik de kans om zelf bruidsjurken in te kopen. Ik heb de sprong gewaagd en ben nu de trotse eigenaresse van een eigen bruidswinkel. Verschillende A-merken behoren tot de collectie zoals: Leijten, Eternity Bride, Cosmobella, Pronovias, Ladybird en meer. Heel graag verwelkom ik je in mijn atelier om jou te helpen bij het vinden van jouw DROOMJURK.

Liefs Nancy

Waarom een jurk kopen bij Dreamwear designs.

Heb jij minder te besteden, wil je geld over houden voor iets anders, zijn er speciale omstandigheden waarbij je weinig tijd hebt om jouw droomjurk te vinden en wil je jouw bruidsjurk gelijk mee naar huis nemen? Dan ben je bij Dreamwear designs aan het juiste adres.


Vriendelijkheid, privacy, professionaliteit, kwaliteit, service en goede prijzen staan bij mij hoog in het vaandel. Het passen van een jurk moet een plezierige, fijne ervaring zijn. Omdat ik elke vrouw wil kunnen laten stralen in een prachtige jurk vallen de prijzen onder de €1000,= Voor een betaalbare prijs  heb je bij Dreamwear designs al een schitterende jurk.


Elke vrouw verdient het om te stralen in een prachtige bruidsjurk op haar onvergetelijke dag!

bottom of page